Eduventure

Eduventure

Jos Hardeman

Directeur

Jos Hardeman, directeur van stichting EDUventure, is ontwerper en onderwijskundige. Haar expertise is het versterken van de innovatiekracht in Nederland door het ontwikkelen van de ondernemerskwaliteiten van studenten en pre-startups. Jos Hardeman is ontwerper van succesvolle masterclasses en leertrajecten, gebaseerd op Design Thinking en de Lean Startup methodologie. In het Klokgebouw heeft zij het initiatief genomen om een broedplaats op te richten die plaats geeft aan ontwerpers die zich niet alleen voor hun eigen onderneming willen  inzetten, maar ook voor het bevorderen van ondernemingszin bij de jeugd en de maatschappelijke sector.

Robert Jan Marringa

RTV

Robert Jan Marringa is secretaris van de Raad van Toezicht. Hij is gespecialiseerd in maatschappelijke vraagstukken en groei in organisaties.

Peter Kentie

RVT

Peter Kentie is lid van de Raad van Toezicht. Hij is een gelouwerde marketeer met roots in de designwereld en heeft aandacht voor technische en sociale innovaties.

Peter van Asten

RVT

Peter van Asten is voorzitter van de Raad van Toezicht van EDUventure en richt zich hierbij voornamelijk op het gebied van juridische zaken.

werkwijze

Alle projecten van EDUventure komen tot stand door teamwork.
Analyse, ontwikkeling, ontwerp en uitvoering vinden plaats met ervaren professionals. Met de Raad van Toezicht wordt het naleven van de statuten besproken. Experts op het gebied van onderwijs en ondernemen vormen een inhoudelijke adviescommissie. Design startups creëren visualisaties, bieden trendonderzoek en brainstorms.


1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
EDUventure is gevestigd in het klokgebouw 126 5617 AB Eindhoven stichting@eduventure.nl